Schoonmaakbedrijf in Avelgem gezocht? Doe een aanvraag bij Ets Minnaert en ontvang tot 3 offertes van schoonmaakbedrijven in Avelgem

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Avelgem? Dan ben je bij Ets Minnaert aan het juiste adres! Wij hebben de beste schoonmaakdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Avelgem.

En het beste van alles is dat we u tot drie offertes kunnen bieden, zodat u kunt kiezen welk schoonmaakbedrijf het beste bij uw behoeften past. Dus waar wacht je nog op? Doe vandaag nog een aanvraag bij Ets Minnaert en geniet van onze geweldige schoonmaakservice!

Offerte schoonmaak aanvragen

person holding yellow plastic spray bottle

Schoonmaakbedrijf in Avelgem

Wie zijn we?

Ets Minnaert is een netwerk van schoonmaakbedrijven in Avelgem. Door op onze website een aanvraag te plaatsen bereik je alle schoonmaakbedrijven in Avelgem.

Wij bieden schoonmaakdiensten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening en daarbij ook nog eens zo milieubewust mogelijk te zijn. Dit doen we door alleen te werken met eco-vriendelijke en biologisch afbreekbare producten. We streven er naar om onze diensten zo duurzaam mogelijk uit te voeren, want we geloven dat het belangrijk is om ook voor toekomstige generaties te zorgen!

Ons team bestaat uit getalenteerde, ervaren en gedreven professionals die allemaal hetzelfde doel nastreven: het leveren van excellente diensten. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met het resultaat!

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Avelgem dat jouw huis of bedrijf weer als nieuw zal laten glimmen, dan ben je bij Ets Minnaert aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over onze diensten!

Prijzen vergelijken van schoonmaakbedrijven in Avelgem

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Avelgem, is het verstandig om eerst verschillende offertes aan te vragen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en kun je de schoonmaakdiensten vergelijken. Ets Minnaert helpt je graag bij het vinden van een geschikt schoonmaakbedrijf. Via onze website kan je gemakkelijk en gratis 3 offertes aanvragen.

Prijzen vergelijken

 

Professionele schoonmaakbedrijven

Professionele schoonmaakbedrijven

Schoonmaak van kantoren in Avelgem

Schoonmaak van kantoren in Avelgem, daarvoor kan je bij Ets Minnaert terecht.

Er zijn verschillende dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het schoonmaken van kantoren, zoals het type vloerbedekking, het aantal medewerkers en de algemene grootte van het kantoor.

Het is ook belangrijk om te zorgen voor een goede luchtcirculatie, omdat stof en vuil zich gemakkelijk kunnen ophopen in een afgesloten ruimte. Regelmatig stofzuigen, het afnemen van oppervlakken en het reinigen van toiletten en keukens zijn essentiële taken bij het schoonmaken van kantoren.

Offerte aanvragen

Schoonmaak van appartementen en woningen in Avelgem

Schoonmaak van appartementen en woningen is een veelgevraagde service in Avelgem. Er zijn verschillende bedrijven die deze dienst aanbieden, en er zijn ook verschillende opties beschikbaar. De meest gangbare optie is het inhuren van een professionele schoonmaakdienst om uw woning of appartement te laten reinigen. Deze professionals kunnen elk gebied van het huis schoonmaken, zoals badkamers, keukens, vloeren en meubels. Ze kunnen ook gespecialiseerde services aanbieden zoals stofzuigerzakken vervangen of speciale reinigings- en onderhoudsmethodes aanbieden voor antieke meubels.

Er zijn ook andere opties om uw woning of appartement schoon te maken. Eén daarvan is het inhuren van een particuliere schoonmaker die beschikbaar is om het schoonmaken van woningen of appartementen in Avelgem te doen. Deze professionals kunnen uw woning of appartement grondig reinigen, stofzuigen, dweilen en andere schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Een andere optie is het inhuren van een lokale schoonmaakdienst die gespecialiseerd is in het schoonmaken van woningen of appartementen in Avelgem. Deze diensten bieden vaak speciale aanbiedingen, zoals korting op hun diensten als je meerdere keren per jaar laat schoonmaken.

Contacteer ons

Schoonmaak van restaurants in Avelgem

Restaurants schoonmaken is een klus waarvoor gekwalificeerde schoonmaakbedrijven in Avelgem zijn aangesteld. Ze zullen de restaurants grondig reinigen en desinfecteren, alsmede de keuken- en toilettenruimtes. Deze bedrijven zullen ook regelmatig inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles volgens de hygiënestandaarden wordt gehouden.

Het reinigen van een restaurant is een uitdaging, vooral als het gaat om vlekken verwijderen, het afnemen van afval en het desinfecteren van alle oppervlakken. Er moet veel aandacht besteed worden aan sanitair, waarbij alle doorgezakte voedselresten verwijderd moeten worden. Daarnaast moet het oppervlak ook grondig worden desinfecteerd met speciale chemische producten om te voorkomen dat er bacteriën verspreid worden.

Het is belangrijk voor restaurants om een goede hygiëne te behouden, omdat dit hun reputatie als betrouwbare en veilige plek kan beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat schoonmaakbedrijven in Avelgem regelmatig de restaurants inspecteren en reinigen. Zo wordt er gezorgd dat de klanten tevreden blijven en dat ze een hygiënisch restaurant ervaren.

Schoonmaak offerte

Reinigen rolluiken

Reinigen van rolluiken bestaat uit het verwijderen van vuil, stof en andere verontreinigingen. Hiervoor kunt u een oplossing maken van lauw water en een mild reinigingsmiddel. Gebruik hiervoor geen schurende middelen of agressieve chemicaliën die de rolluiken kunnen beschadigen.

De rolluiken kunnen worden gereinigd met behulp van een zachte borstel of doek. Veeg de rolluiken daarna af met een natte doek om al het vuil te verwijderen. Als er hardnekkige vlekken aanwezig zijn, kunt u overwegen het rolluik in lauwwarm water te laten weken voordat het wordt schoongemaakt. Laat het rolluik goed drogen voordat u het terugzet in de raamopening.

Koepels reinigen

Koepels reinigen is een belangrijk onderhoudsonderdeel om het visuele uiterlijk en prestaties van uw koepel te behouden. Het is belangrijk om de koepel regelmatig te reinigen, zodat er geen vuil of stof op het oppervlak achterblijft en deze helder blijft. De meeste koepels zijn gemaakt van glas of polycarbonaat, beide materialen hebben verschillende reinigingsmethodes nodig.

Voor glazen koepels gebruik je warm water en een mild schoonmaakmiddel zoals afwasmiddel om stof, vet- of vingerafdrukken te verwijderen. Gebruik geen schurende materialen of sterk alkalische producten, omdat dit de oppervlakte kan beschadigen. Bovendien kunt u rubberen handschoenen dragen tijdens he t reinigingsproces om krassen op het oppervlak te voorkomen.

Voor polycarbonaat koepels gebruik je warm water en een mild schoonmaakmiddel zoals afwasmiddel of wasmiddel. Gebruik geen schurende materialen, sterk alkalische producten of andere agressieve middelen, omdat deze de oppervlakte kunnen beschadigen. Droog de koepel na het reinigen met een zachte doek of spons om strepen te voorkomen.

Het is ook belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren op de koepels om ervoor te zorgen dat er geen barsten, scheuren of ander beschadigingen optreden. Als er een probleem wordt ontdekt, neem dan contact op met een erkende technicus om het defect te repareren.

Reinigen reclamepanelen

Reclamepanelen kuisen is een veeleisende taak die bestaat uit het verwijderen van vuil, stof en vlekken. Als u reclamepanelen wilt reinigen, is het belangrijk om de juiste producten en technieken te gebruiken om schade aan de panelen te voorkomen.

Om de panelen effectief te reinigen, moet u eerst alle vuil en stof van de oppervlakte verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte doek of borstel. Vermijd scherpe of harde objecten zoals metaalborstels om beschadiging te voorkomen.

Vervolgens kunt u een mild reinigingsmiddel gebruiken dat speciaal bedoeld is voor glasoppervlakken. U kunt ook water met afwasmiddel gebruiken als dat niet beschikbaar is.

Vloeren reinigen

Vloeren reinigen is een lastige klus die u liever niet zelf aanpakt. Of het nu gaat om tegels, parket, laminaat of andere harde vloeren, wij zorgen ervoor dat de vloer weer als nieuw wordt. Wij gebruiken professionele apparatuur zoals stoomreinigers en speciale middelen om uw vloeren op een professionele manier schoon te maken.

Tapijtreiniging

U kunt bij ons in Avelgem ook terecht voor het reinigen van tapijten.

We hebben een team van professionele tapijtreinigers die ervoor zorgen dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en technieken om de meest resistente vlekken te verwijderen.

Tapijtreiniging is een specialistisch vak dat veel kennis en ervaring vereist, daarom staan wij voor een hoge kwaliteit en service. U kunt bovendien op onze professionele adviezen rekenen als het gaat om het beste product of methode voor het reinigen van uw tapijten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eerste opkuis na nieuwbouw, renovatie, overlijden of brand

Of het nu gaat om een eerste opkuis na nieuwbouw, renovatie, overlijden of brand, Ets Minnaert is er voor u. Wij zullen ervoor zorgen dat de schoonmaakbedrijven die we aanbevelen voldoen aan alle veiligheids- en hygiëneregels. Zo kunt u met een gerust hart terugkeren naar uw woning of bedrijfspand.

Hulp nodig?

Schoonmaakbedrijf Avelgem

Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak vereist professioneel materiaal en professionele producten.

Dit kan variëren van speciale machines, zoals hogedrukspuiten, tot producten die speciaal voor industriële toepassingen zijn ontworpen, zoals stofzuigerzuigers. Professionele schoonmaakbedrijven die gespecialiseerd zijn in industriële schoonmaak kunnen de juiste apparatuur en productsamenstelling leveren om een ​​kwaliteitsresultaat te garanderen.

Industriële schoonmaak verwijdert ook hardnekkig vuil dat niet met normale schoonmaakmiddelen kan worden verwijderd. Daarnaast kunnen bedrijven die gespecialiseerd zijn in industriële reiniging vaak ook preventieve maatregelen aanbieden die helpen om het vuil te voorkomen dat regelmatige schoonmaak vereist.

Dieptereiniging (keukens, sanitair, ….)

Dieptereiniging van keukens en sanitair is de meest uitgebreide vorm van schoonmaak. Met name in restaurants, cafetaria’s en bedrijfskantines is het vaak noodzakelijk om deze vorm van reiniging te gebruiken.

Bij dieptereiniging worden alle oppervlakken grondig schoongemaakt met een speciale dieptereiniger. Dit is een sterk reinigingsmiddel dat veel krachtiger is dan normale schoonmaakmiddelen.

Het is belangrijk om deze oplossing goed te mengen met warm water en lange tijd te laten intrekken op het te reinigen oppervlak. Daarnaast moet je erop letten dat je geen harde borstels of ander hard materiaal gebruikt als je het oppervlak na de dieptereiniging afspoelt. Als dit niet goed gebeurt kan er beschadiging aan het opp ervlak optreden.

Plafondreiniging

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Avelgem dat gespecialiseerd is in het reinigen van plafonds, kunt u terecht bij Ets Minnaert. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte schoonmaakdienst voor uw plafondreiniging.

Vul simpelweg het online aanvraagformulier in en wij sturen u tot 3 offertes toe van verschillende schoonmaakbedrijven die aan uw wensen voldoen.

Offertes aanvragen
Zoekt u een schoonmaakbedrijf? Ets-Minnaert.be maakt deel uit van een netwerk van professionele schoonmaakbedrijven.

Hierdoor kunnen wij u de beste offerte garanderen met altijd de meest geschikte schoonmaakfirma bij u in de buurt. Onze service is geheel kosteloos en vrijblijvend.
© Ets-Minnaert schoonmaak. Alle rechten voorbehouden.